ВИЗНАЧЕННЯ ПОТУЖНОСТІ ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ ТА ЇХ ПРАКТИЧНА КЛАСИФІКАЦІЯ - Стасів, Андрій; Миколишин, Владислав; Сисак, Іван; Оробчук, Богдан; Бабюк, Сергій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У роботі розглянуто актуальні зміни в структурі електричного навантаження в побутовому секторі, зумовлені зростанням кількості та потужності електроприладів, переходом на електроопалення та використання новітніх технологій, зокрема зарядних станцій для електромобілів і акумуляторних систем. Проведено практичну класифікацію побутових електроспоживачів за рівнем потужності (малопотужні, середньої потужності, високопотужні), з наведенням прикладів і рекомендацій щодо їх безпечного використання.