ВПЛИВ НОРМИ ВИСІВУ КУКУРУДЗИ НА ВРОЖАЙНІСТЬ ЗЕРНА - Радченко , Микола; Нестеренко , Андрій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Використання потенціалу врожайності нових гібридів кукурудзи можливе за умови адаптації агротехнічних чинників до умов щодо їх вирощування. Одним із найважливіших чинників є норма висіву [1].