ЗАСТОСУВАННЯ КОМБІНОВАНОЇ ФОРМИ МУЗИКОТЕРАПІЇ У РОБОТІ З ДІТЬМИ З ВАЖКИМИ МОВЛЕННЄВИМИ ПОРУШЕННЯМИ - Куцин , Еріка (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
В дошкільних навчальних закладах освіти метод музикотерапії, який спрямований на вирішення терапевтичних завдань, може бути застосований з метою вирішення соціально-педагогічних, корекційно-розвивальних, психолого-педагогічних та психосоматичних проблем дитини. За своєю формою музикотерапія може бути індивідуальною, або груповою (8-12дітей). Реалізація цих форм відбуваєтбься шляхом впровадження таких видів музикотерапії, як активна, рецептивна та комбінована.