ЕМОЦІЙНА РЕГУЛЯЦІЯ ПОВЕДІНКИ СТУДЕНТІВ У КОНТЕКСТІ САМООЦІНКИ ОСОБИСТОСТІ - Герасименко , Людмила (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Динаміка розвитку та суспільно-економічні трансформації сучасного суспільства зумовлюють гостроту проблеми емоційної регуляції поведінки молоді. Прагнення до співпраці, потреба у цивілізованих формах розв’язання непорозумінь, зниження соціального напруження обумовлюють актуальність проблеми, особливо для студентів, адже юність є визначальним, складним і багатогранним етапом у онтогенезі особистості. Зауважимо, що саме молодь є важливою рушійною силою прогресивного розвитку та демократичних перетворень українського суспільства у вимірі європейських стандартів.