ПРОТРУЗІЇ МІЖХРЕБЦЕВИХ ДИСКІВ ПРОТРУЗІЯ ДИСКА L5-S1 ТА ЙОГО НЕБЕЗПЕКА - Костів , Андрій; Костів , Микола; Долина , Юлія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Протрузія – патологія, через яку диск затискає спинний мозок, але при якій не ушкоджується фіброзне кільце. Трапляється через остеохондроз, при якому страждають хребці, диски, спинномозковий канал, його корінці та судинна система.