РЕЗУЛЬТАТИ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ ЕКСТРАКЦІЇ СТЕГАНОКОНТЕНТУ ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ ДВОХПРОХІДНОЇ РОЗГОРТКИ СЕРІЙ ВИХІДНИХ БЛОКІВ - Лєсная , Юлія; Гончаров , Микита; Малахов , Сергій; Мелкозьорова , Ольга (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Наведено результати моделювання процедур неавторизованого вилучення/атаки стеганоконтента (напівтонових тестових зображень), що протистоїть спробам його нелегітимної екстракції за допомогою впровадження механізму дворівневого мультиплексування діючих параметрів масиву довжин серій [1-2] опорних блоків (ОБ) зображення контенту при різних комбінаціях настоюваних параметрів дослідного стегоалгоритму [3-4]. Представлені матеріали (див. рис.1) є логічним продовження циклу експериментів, котрі розглянуті в роботі [3] та в певної мірі розширюють загальне уявлення про наслідки розширення (ускладнення) комбінаторики станів ключового елемента в загальній структурі ключа екстрактору даних, що визначає чинний принцип (спосіб) розгортки параметрів серій ОБ контенту (позиція №2 в Табл.1 [4]).