ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНЕ МИСТЕЦТВО УКРАЇНИ - ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ В УМОВАХ КРИЗИ - Дмитрієва , Ольга; Богайчук , Людмила; Рудой , Вадим (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
В умовах страшної ситуації, яка триває в Україні з 2022року, і в кризовій ситуації у світі, що посилюється, звертає на себе увагу абсолютна «недооціненість» ринку декоративно-прикладного мистецтва (дали “ДПМ”) в нашій країні. Ґрунтуючись на прикладах інших країн, логічно було б спробувати змінити ситуацію на благо країни та її громадян.