СПІЛЬНЕ ТА ВІДМІННЕ МІЖ ПОНЯТТЯМИ ЗІН ТА КОМІКС - Приставка , Вікторія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
В сьогоденні все частіше зустрічаються такі поняття як «зін» та «комікс», але визначення комікс чули всі, оскільки це більш відоме та поширене явище в порівнянні із зінами. Зіни та комікси — це дві візуально активні форми самовираження авторів, що набули значної популярності в останні роки. Хоча вони обидві мають певну схожість, але кожна з них має властивості, що роблять їх унікальними. Зараз ми спробуємо дослідити спільні та відмінні риси зінів і коміксів та їхнє значення в сучасній культурі.