ВПЛИВ РОСІЙСЬКОЇ ІНТЕРВЕНЦІЇ НА УКРАЇНСЬКУ ЕКОНОМІКУ - Філіппов , Володимир; Янгулов , Елвін (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Хоча війна за визначенням є ситуацією невизначеності, в якій точні прогнози робити складно, а план розвитку підприємства ще складніший, певні тренди на найближчу перспективу в нашій країні все ж таки проглядаються, і одна з них – використовувати можливості сталого розвитку.