ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РАДІОЕЛЕКТРОНІКИ У РЕЙТИНГУ QS WORLD UNIVERSITY RANKINGS 2023 - Філатов , Валентин; Бєлянінова , Ганна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
У 2022 році Харківський національний університет радіоелектроніки вперше увійшов до світового рейтингу QS World University Ranking. Це великий успіх і досягнення всього колективу. Наразі в Україні лише 8 університетів входить одразу до двох впливових світових рейтингів – THE та QS, і ХНУРЕ – серед них.