ОДНОСТАТЕВІ ШЛЮБИ ТА ЦИВІЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО: ПОРІВНЯЛЬНО-ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ - Абдель Фатах , Анна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Одностатеві шлюби та цивільне партнерство стали темою для гарячих дискусій в останні роки: багато країн легалізували одностатеві союзи, а інші досі відмовляються їх визнавати.