КОНСТИТУЦІЙНИЙ СТАТУС АДВОКАТУРИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ЇЇ МОНОПОЛІЗАЦІЇ: АНАЛІЗ ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО СКАСУВАННЯ - Супрун , Владислава; Малярчук , Любов (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Адвокатура України відіграє важливу суспільно-правову роль, адже забезпечує здійснення захисту, представництва особи та надання інших видів правової допомоги, чим обумовлюється її конституційний статус.