ГІДРОЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ТА ЯКІСТЬ ПОВЕРХНЕВИХ ВОД ХОРОСТКІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ - Новицька , Світлана; Кузик , Ігор; Дмитришин , Назар (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Хоростківська територіальна громада (ТГ) розташована у Чортківському районі Тернопільської області. Площа Хоростківської територіальної громади становить 183,6 км2, населення – 14 155 осіб. До складу громади входить 10 населених пунктів: м. Хоростків, села Великий і Малий Говилів, Карашинці, Клювинці, Перемилів, Верхівці, Сорока, Увисла, Хлопівка [2].