РОСІЙСЬКА ПРОПАГАНДА В ПОЛІТИЧНІЙ КОМУНІКАЦІЇ ПІД ЧАС ВІЙНИ - Кухоцька , Тетяна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Пропаганда – це комплексна система засобів та інформаційно-психологічних методів, спрямованих впливати на поведінку окремих осіб та цілих груп людей та їхню свідомість. Головною метою цієї діяльності є сформувати або змінити поведінку або певні погляди, вірування та переконання, ідеологію, уподобання. Пропаганда стала одним із ключових інструментів політичних комунікацій у руках Російської Федерації. Саме через неї вони розповсюджують свою інформацію, намагаючись впливати на громадськість країн по всьому світу, на уряди цих країн та міжнародні організації.