НАВЧАЛЬНИЙ ПРОСТІР ФЕМІНІСТИЧНОЇ ПЕДАГОГІКИ: ПРИНЦИПИ ТА СТРАТЕГІЇ - Ярошенко , Алла; Семигіна , Тетяна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Вступ. Сучасна практика соціальної роботи є профеміністською, орієнтованою на усунення обмежень, які несуть у собі дискримінаційне навантаження на жінок [1]. Ця розвідка спрямована на вивчення принципів та стратегій феміністичної педагогіки, які дають змогу включити підходи феміністичної соціальної роботи у підготовку соціальних працівників.