НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Салатенко , Іван (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Дійсно, освітнє право в Україні базується на законодавчій базі, яка створена на основі конституції України. Організація навчально-виховного процесу з фізичного виховання та масового спорту у вищих навчальних закладах незалежно від їх підпорядкування, типів і форм власності базується на таких законах: «Про освіту», «Про вищу освіту», «Про фізичну культуру і спорт». Також цій сфері діяльності в Україні надається основа розвитку через національну доктрину розвитку освіти та Указ Президента України «Про пріоритети розвитку фізичної культури і спорту в Україні».