УКРАЇНСЬКІ ПЕРЕМОЖЦІ «ЄВРОБАЧЕННЯ»: СЦЕНІЧНО-ВИКОНАВСЬКА РЕПРЕЗЕНТАЦІЯ - Кириленко , Яна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Євроінтеграція сучасної вокально-естрадної української культури стала актуальною та змістовною темою сучасності в національно-культурному просторі. Визначальним фактором політики України є просування (від англ. ptomotion) українського мистецтва за межами країни, демонстрація найвисокого сценічно-виконавського рівня українських артистів в європейському просторі.